[ Business / Transportation and Logistics ]

Attracties in Brussel

Woon je in Brussel? Of ga je er misschien heen met je familie? Een Stedentrip? Of gewoon een dagje weg? Een dag of weekend naar de Brusselse hoofdstad is natuurlijk heel leuk. Dan is het natuurlijk wel erg handig om te weten wat de leuke attracties in de buurt zijn! Welke attracties worden aangeraden? Waar zijn deze te vinden? Zijn er nog andere zaken die belangrijk zijn om te weten? Dit kun je allemaal hieronder vinden!

Golf Club Anderlecht
Op slechts tien minuten reizen van het centrum van Brussel strekt de 18 holes golfbaan van Golf Club Anderlecht zich uit. Dit is de enige golfbaan in het Brussels Hoofdstedelijk gewest. De baan heeft een (enorme) grote van zo ongeveer 40 hectare. Zowel de beginnende als gevorderden golvers kunnen hier genieten van de prachtige baan. Hier zijn onder andere bunkers, bomen, wilde planten en vijvers te vinden.

Cinema Adveture
De Cinema Adventure is te vinden in het hartje van Brussel. Het is gelegen in de Centrumgalerie en het heeft drie grote zalen. Er is uiteraard gedacht aan optimaal digitaal en 3D comfort. Om dit te realiseren zijn de juiste stoelen geplaatst en is er gekozen voor een kwalitatief hoge projector en geluidsinstallatie.

City sightseeing Brussel
Het is heel leuk om Brussel te ontdekken op een andere manier dan wandelen en rondlopen met een stadskaart! Dit is namelijk door een hop on hop off bus te pakken. Stap in één van de rode open top dubbel dekkers. De dubbel dekkers zijn van City Sightseeing – Hop on Hop off. Er kunnen tickets van 24 uur en 48 uur gekocht worden. Hiermee kan op ieder gewenst moment op beide lijnen opgestapt en afgestapt worden. Elke lijn duurt in totaal 75 minuten en beide bieden een prachtig zicht over Brussel.

Bowlmaster
Bowlmaster is met 16 volledig elektronische banen de ideale bowlingbaan in Brussel. Daarnaast beschikt de baan over een eigen parkeerterrein en heeft de zaal klimaatregeling. Verder is er een restaurant, pro shop en vergaderzaal te vinden. Hierdoor is de Bowlmaster de ideale partner voor alle activiteiten, zowel professioneel als privé. De Bowlmaster is op alle weekdagen geopend vanaf 15:00 uur. In het weekend en om feestdagen gaat de Bowlmaster één uur eerder open (14:00uur).

Ga jij?
Ga jij een dagje naar brussel? Dan is het niet ondenkbaar dat de dag wordt afgesloten met een heerlijk etentje bij een restaurant in Brussel. Voor een restaurant in Brussel wordt de Gard ten zeerste aangeraden. Dit is een scandinavisch restaurant die heerlijke authentieke recepten serveert en het is onderdeel van het courtyard hotel in Brussel.

 

 

https://gardtastescandinavian.com/gard-brussels/
Tags: