Mathematics-academy
[ Business / Transportation and Logistics ]

Led lampen in de woonkamer

Uw woonkamer is de plek waar u rekening moet houden met verlichting. Een woonkamer heeft immers meerdere functies: soms moet er gelezen worden, soms wilt u gewoon ontspannen zitten, soms moet het helder en licht zijn en soms juist romantisch. Led lampen zijn hier de oplossing voor! U kunt met led lampen en led strips elk gewenst lichtpatroon en elke gewenste sfeer creëren. Van led spots in het plafond tot led strips achter de kast, led lampen zijn overal te gebruiken en de toepassingen zijn oneindig. Hier zijn een aantal tips en toepassingen voor led lampen in de woonkamer.

 

Dimbare led lampen

Door uw verlichting in de woonkamer te vervangen met dimbare led lampen kunt u de stemming direct aanpassen. Door slechts een paar spots en lampen op 50% van hun vermogen te zetten creëer je direct een gezellige sfeer. Tegenwoordig hoeft u dit niet meer elke keer apart in te stellen maar kan dit simpelweg met een afstandsbediening. Als u kiest voor de luxere optie, dan kan u ze zelfs met uw smartphone bedienen.

 

Gekleurde led lampen

Vroeger kocht je lampen met een specifieke kleur, ze maakten of geheel wit licht of ze maakten een sepia warme kleur. Maar met de introductie van led lampen is hier een einde aan gekomen. Sommige led lampen (en ook led strips) zijn in staat om alle kleuren te produceren die je maar wilt. Dus niet alleen de basiskleuren maar ook elke variant op de kleuren zelf, elke tint is te maken. Deze led lampen zijn ook in staat om gewoon normaal wit licht te produceren, ze kunnen letterlijk alle kleuren maken die er zijn. Door gekleurde leds te gebruiken kunt u de sfeer van uw woonkamer aanpassen wanneer u maar wil: van fris groen in de ochtend tot gezellig rood in de avond. U kunt deze led lampen en strips natuurlijk ook nog eens dimmen voor het beste resultaat.

 

Led strips in de woonkamer

Naast led lampen is het ook mogelijk om led strips in de woonkamer te plaatsen. Deze strips zijn gemakkelijk te installeren door ze op de juiste maat af te knippen en op te plakken. U kunt ze vervolgens bedienen door middel van een afstandsbediening of app op uw telefoon. Omdat deze led strips zo gemakkelijk te installeren zijn kunt u ze plaatsen waar u maar wilt: achter de kast of onder de bank, alles is mogelijk. Door te experimenteren met verschillende plekken en met verschillende kleuren vindt u vanzelf de beste optie voor uw woonkamer.

https://www.leds-depot.be/
Tags: , ,