Mathematics Academy
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een mantelzorgchalet

De beste manier om te blijven zorgen voor je ouders, zelfs wanneer ze zorgbehoevend zijn en niet meer alleen voor zichzelf kunnen zorgen, is door een mantelzorgchalet te laten bouwen. Deze kan bij jou thuis in de tuin, of gewoon in de buurt geplaatst te worden. Het is speciaal ingericht om de mantelzorg zo gemakkelijk mogelijk te maken voor mensen die mantelzorgers zijn. Omdat het op een korte afstand ligt, is het mogelijk om dichtbij je ouders te zijn wanneer ze je nodig hebben. Hierdoor zijn ze makkelijk te bereiken, en hoef je je geen zorgen meer te maken wanneer je ze alleen laat. Alle middelen zijn daar zodat ze makkelijk om hulp kunnen vragen, maar ze behouden hun privacy doordat ze nog een eigen woning hebben om in te leven.

Een mantelzorgchalet ontzorgt

Wij zeggen wel eens: een mantelzorgchalet ontzorgt, doordat het de mantelzorg zoveel makkelijker maakt dan het eerst is. Zo kan jij je ouders het beste bieden, doordat ze de privacy behouden waar ze op gesteld zijn, terwijl jij makkelijk bij ze kunt wanneer het nodig mocht zijn. Wij van Chaletbouw Wernsen zijn hierbij jouw betrokken partner, en streven ernaar om de mantelzorg voor jou zo zorgeloos mogelijk te maken. We houden namelijk van korte lijntjes. Dit houdt in dat we eerst luisteren naar al uw wensen, en vervolgens met ze aan de slag gaan om een zorgchalet op maat voor jouw ouders te maken, die vervolgens op locatie geplaatst wordt, waar je hem hebben wilt. Dit alles regelen we gewoon voor je, zodat jouw enige zorg nog de mantelzorg wordt voor jouw ouders. We geven je advies waar nodig, en regelen de hele papierenwinkel die hierbij komt kijken.

Chaletbouw Wernsen

Wist je dat een heleboel gemeenten hun regels hebben versoepeld als het gaat om de bouw van zorgchalets? Niet zo gek, want de verzorgingstehuizen zitten ontzettend vol, dus is het goed wanneer ouderen zo lang mogelijk nog verzorgd kunnen worden door hun kinderen. Wij zorgen ervoor dat de zorgchalet geheel conform de officiële eisen gebouwd wordt wat betreft veiligheid, isolatie, milieu en gezondheid.