Mathematics Academy
Image default
Business / Transportation and Logistics

Dozenhal: sinds 1978 dé handelaar in kartonnen dozen

Waarschijnlijk heeft u zonder dat u het beseft wel eens een kartonnen doos van Dozenhal in uw handen gehad. Dozenhal heeft namelijk de grootste voorraad aan kartonnen dozen van Nederland en dus de optimale plek om uw ideale kartonnen doos te bestellen. Met 2500 verschillende formaten dozen op voorraad zit deze er namelijk gegarandeerd tussen. Bestellen bij Dozenhal is super simpel. Een kind kan de was doen: zoek uw gewenste formaat op in onze voorraad met behulp van onze Dozenzoeker, u ontvangt binnen een werkdag een vrijblijvende offerte en het enige wat u nog hoeft te doen is hiermee akkoord gaan, waarna wij uw bestelling met ons eigen transport naar u opsturen. 

Kartonnen dozen van alle categorieën bij Dozenhal

Wij van Dozenhal zijn niet voor niets dé specialist in kartonnen dozen. In ons assortiment hebben wij namelijk kartonnen dozen beschikbaar van alle categorieën: nieuwe dozen, gebruikte dozen, palletdozen, tabaksdozen, bedrukte dozen en octabins. Gebruikte dozen uiteraard omdat wij onze planeet belangrijk vinden en deze duurzaam zijn, maar ook voordeliger. Bij dit recyclen checken wij uiteraard of de gebruikte dozen nog een hoge kwaliteit hebben, alleen deze bieden wij nog aan u aan. Onze nieuw geproduceerde dozen zijn kwalitatief nog beter omdat ze met de nieuwste technieken gemaakt zijn. Dit houdt in dat ze gemaakt worden van golfkarton voor extra stevigheid. Heeft u zwaar materiaal te vervoeren? Dan raden wij u tabaksdozen aan. Tabaksdozen zijn namelijk ideaal om zwaarder materiaal in te vervoeren en dan ook ideaal voor veel bedrijven. Hun lichtere versie, palletdozen, zijn dan weer beter geschikt om ladingen op pallets te vervoeren. Denk hierbij aan het vervoeren van grote producten. Als tabakdozen niet goed genoeg zijn kunt u ook kiezen voor octabins, achthoekige dozen die zeer geschikt zijn voor zware industrie (tot 1000 kg!). Als u twee vliegen in één klap wilt doden kunt u ook meteen reclame maken voor uw bedrijf met uw kartonnen dozen door deze bij ons te laten bedrukken. U kunt bij ons uw logo, motto of bedrijfsnaam op uw dozen laten drukken, waardoor uw naam welbekend wordt bij de klant.

Niet alleen dozen, ook verpakkingsmateriaal

Met alleen kartonnen dozen bent u er meestal niet. Daarom verkopen wij bij Dozenhal ook verpakkingsmateriaal om uw dozen en hun inhoud te beschermen. Neem dus snel een kijkje op de website van Dozenhal.