Mathematics Academy
Image default
Travel

Glamping in Kroatië

Heb jij ook zo’n zin in de volgende vakantie op de glamping? Ben je aan het peinzen wat dit jaar de bestemming gaat zijn? Neem dan Kroatië eens mee in je afweging. Want Kroatie is in relatief korte tijd uitgegroeid tot een favoriete vakantiebestemming.

Sinds het uiteenvallen van Joegoslavië is Kroatië er in geslaagd om zichzelf opnieuw uit te vinden. Met de prachtige natuur, het heerlijke weer en natuurlijk die onvoorstelbaar helderblauwe zee heeft het land perfecte kaarten in handen om de vakantieganger tot een bezoek te verblijven.

Om die kaarten te kunnen spelen is echter nog iets nodig: perfecte accommodatie. En perfectie, dat is voor veel ondernemende Kroaten het doel. Gewoon “glamping” is de Kroaten niet goed genoeg. Zij krijgen het zelfs nog voor elkaar om het glamorous camping nóg luxer te maken.

Over glamping

Even kort: glamping is kamperen. Maar dan in luxe. Het vakantiepark biedt alles wat je normaal ook zou verwachten: een zwembad, speelgelegenheid voor de kinderen, een bar en restaurant, wifi…het is er allemaal. Maar moet je bij de traditionele kampeerterreinen zelf je spullen meenemen en opzetten, bij glamping is alles voor je geregeld. Dus geen gezeul met zware spullen en geen geklooi met haringen en tentstokken. Bij glamping begint het genieten al zodra je de auto uitstapt. Of eerder, want alleen al het vooruitzicht dat je meteen kunt intrekken is al een genot.

Mooi gelegen glampings in Kroatië

Kroatië kent een groot aantal glampings waar je in alle weelde kunt genieten van het buitenleven. Je hebt ook echt wat te kiezen, want in Kroatië zijn het zowel grote familiecampings als aandoenlijk kleine charmecampings die glamping als mogelijkheid aanbieden.

Ook wat betreft de accommodatie zelf is de variatie enorm. De meeste glampings in Kroatië bieden oerdegelijke en ruime safaritenten aan, waarin je alles hebt wat je in een hotel of B&B zou verwachten. Maar dan met meer ruimte én tegen een prijs die verrassend voordelig is. Goede bedden, een keuken en in veel gevallen ook privé sanitair. Voor dat geld zeg je daar toch geen “nee” tegen?

Behalve safaritenten kun je ook een verblijf boeken in één van de vele andere vormen van glamping accommodatie. Wat dacht je van een lodge, een tinyhouse, een wijnvat of zelfs een prachtige boomhut?

Alleen de beste glamping is goed genoeg

Of je volgende vakantie een succes wordt, hangt voor een groot deel af van de kwaliteit van je accommodatie. Neem daarom geen risico en boek je glamping in Kroatië via glampings.com. Het aanbod op deze site is misschien niet het grootste van alle vakantiesites, maar dat is een bewuste keuze. Het team van Glampings laat namelijk niet zomaar elke glamping toe op haar pagina. Alleen als een glamping uit Kroatië voldoet aan de allerhoogste normen, komt deze op de site.

Boek daarom heel makkelijk én veilig je glamping in Kroatië via www.glampings.com!