Mathematics Academy
Image default
Business / Transportation and Logistics

Grande Retro scooter

Rijden op een Grande Retro scooter is groots rijden met een klassiek rijcomfort. Het meest opvallende aspect aan deze scooter is ongetwijfeld de prijs. De Grande Retro scooter valt in het budget segment, maar dat zie je niet als je de indrukwekkende vormgeving bekijkt. Als je op zoek bent naar veel scooter voor weinig geld is de Grande Retro scooter precies waar jij naar op zoek bent!

 

Grootse klasse in de laagste prijsklasse

Een scooter “voor erbij” kan stiekem toch duur uitpakken. Als je niet teveel kilometers wilt rijden maar toch regelmatig snel op de scooter een rit wilt maken biedt de Grande Retro scooter de oplossing. Een pittige 50cc motor in een 25km/u en 45km/u uitvoering, omhuld met een opvallende overkapping maakt deze Grande Retro scooter tot een zeer volledig voertuig. De kleine wielen en lage wegligging maakt de Grande Retro scooter zeer wendbaar, daarmee is deze scooter uitermate geschikt voor het dagelijks stadsverkeer. Ook een weekend tour wordt een ware belevenis!

 

Veel comfort met stijl

Dat de overkapping van kunststof is, en niet van plaatstaal zoals bij de Vespa scooters doet niets af aan het klassieke uiterlijk van de Grande Retro scooter. Het bagagerek is niet alleen praktisch, het zorgt ook voor een glanzend chroom element waar deze scooter rijk aan is. De koplamp is ook een ware blikvanger, het brede stuur geeft een stoere uitstraling aan dit klassieke retro model.

 

Zelf uitbreiden en onderhouden

Voor de Grande Retro scooter is ook een uitgebreid assortiment aan accessoires en onderdelen verkrijgbaar, Als je een beetje handig bent kun je deze scooter zelf onderhouden. Als je netjes omgaat met de Grande Retro scooter kun je jarenlang genieten van deze tweewieler, zeker als je er een beschermhoes bijbestelt of de scooter binnen kunt stallen.

 

Kies voor luxe met een budget prijskaartje, kies voor de Grande Retro scooter.

https://www.fastfuriousscooters.nl/goedkope-scooters/grande-retro