Mathematics Academy
Image default
Business / Transportation and Logistics

Touringcar huren?

Jij bent op dit moment bezig met een event plannen en jij wilt een touringcar huren (klik hier voor de website). Prima! Noot kan jou daar uitstekend mee helpen. Wij zijn een bedrijf waarbij je een touringcar kunt huren, een auto kunt huren, een rolstoeltouringcar kunt huren, dagtochten kunt plannen, schoolreisjes kunt plannen, bedrijfsvervoer kunt regelen, vip-taxi’s kunt regelen, rolstoeltaxi’s kunt huren en leerlingenvervoer kunt regelen. Als je bij ons een touringcar wilt huren heb je keuze uit een zeer uitgebreid assortiment aan touringcars. Touringcars huren doe je voor verschillende redenen. Je wilt een compleet verzorgde dagtocht regelen, of een meerdaagse reis. Je hebt breng- en haal ritten nodig, naar de Efteling voor een ontzettend gaaf schoolreisje bijvoorbeeld. Je wilt voor een bedrijfsuitje een touringcar huren zodat je concert- of theater vervoer hebt. Ook voor evenementen kan je een touringcar huren, en voor lijndiensten zijn touringcars een goede optie.

Touringcar van Noot huren

Bij ons kun je touringcars huren van allerlei prijsklassen. Voor touringcars die indruk moeten wekken kun je bij ons een luxe touringcar huren! Deze touringcars hebben alle soorten luxe aan boord die je maar kunt bedenken. Als jij die voor een bedrijfsuitje regelt moet je maar eens denken aan de dankbaarheid van je collega’s. In een luxe touringcar zitten, naast verstelbare rugleuningen en voetsteunen in de stoelen, ook nog eens een toilet, airco, koelkast, koffiebar en dvd! Dat klinkt toch wel erg luxe!

Maatwerk van jouw touringcar

Er zijn verschillende kanten die je op kunt gaat met een touringcar huren. De luxe kant hebben we al genoemd, maar een andere mogelijkheid is bijvoorbeeld een touringcar die van reclame van jouw organisatie is voorzien! Daar sla je twee vliegen in één klap met je bedrijfsuitje! Ook kunnen we onze touringcar voor 60 personen ombouwen naar een touringcar voor 40 personen. Wat er dan gebeurt is dat de stoelen in de touringcar wat verder uit elkaar worden gezet, wat meer beenruimte creëert en bankjes worden omgedraaid met een tafel ertussen. Zo wordt de rit in de touringcar een stuk gezelliger.

Geloof je ons al? Bij ons kun je voor elk soort evenement een touringcar huren. Neem contact met ons op.